Autor: Politika

Novi Sad
07.10.2022.
08:35 > 08:30
Trenutna situacija u Srbiji sa virusom korona je nepovoljna, ocenjuje prof. dr Vladimir Petrović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine.
  • Djura

    07.10.2022 11:19
    Korona je postala "institucija" i mnogi dobro zaradjuju na racun korone i normalno da nece dozvoliti da zarada tek tako nestane!
  • Deks

    07.10.2022 11:03
    Po meni je ključna izjava da Srbija uopšte nema najnoviju vakcinu protiv korona virusa tj. nisu je još nabavili. Ne razumem šta se čekalo do sada, već je odavno trebalo da se izvrši nova revakcinacija starijih od 60 godina i svih drugih ugroženih kategorija. Danas više niko ne treba da umre od kovida jer postoje dobre vakcine, a oni iz ugroženih kategorija kao dodatnu meru u prvim danima zaraze dobijaju antivirusni lek koji sprečava razvijanje virusa. Pritom svi iz ugroženih kategorija dobijaju poziv na kućnu adresu sa zakazanim terminom za dobijanje buster doze. Naravno ovo je slučaj u uređenim zemljama ali ne i u Srbiji gde nema šanse da vas tako tretiraju od strane zdravstvenog sistema i gde i dan danas umiru od kovida ljudi oko nas, čak i poznati kompozitori, uprkos postojanju vakcine i leka koji 100-postotno štite od smrtnog ishoda.
  • hm

    07.10.2022 08:42
    Možda da kolega profesor malo izadje iz kancelarije i udje u ordinaciju, pa će videti da je to vreme već došlo, epidemija je postala bezazlena i time je završena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna